Apel la caritate

10 aprilie 2017

Apel la caritate: O fetiță de 3 ani are nevoie de ajutorul nostru

Margarita, o fetiță de 3 ani, a fost diagnosticată, recent, cu tumoare pe creier. Familia are nevoie de 22,5 mii de USD pentru o operație urgentă, care să-i redea Margaritei șansa pentru a spera la viață. Operația urmează să fie efectuată de un reputat neurochirurg din Turcia. 

„Mă numesc Oxana Dabija și de trei ani sunt mama gemenilor Ion și Margarita. Am crescut fără mamă de mic copil, iar acum viața ne pune la o grea încercare… O banală consultație la neurolog s-a transformat într-o durere imensă pentru familia noastră. Margarita și Ion sunt gemeni și s-au născut perfect sănătoși. Acum, însă micuța mea a fost diagnosticată cu tumoare pe creier… Timpul este foarte scurt pentru Margarita, de aceea, urgent trebuie de operat. Din păcate, această operație nu se poate face la noi în țară din lipsa utilajelor necesare: neuro navigație și RMN intraoperator. Medicii ne dau maximum 2 săptămâni la dispoziție pentru a fi operată, e nevoie să fie operată urgent. Viața puiului meu este în pericol și îngenunchez în fața voastră să ne ajutați. 22.500 de dolari costă acestă operație și nu ne ajunge nici câțiva ani ca să colectăm suma… Domnul chirurg Talat Kiris din Turcia a acceptat să ne opereze fetița. Operația va fi una tare complicată, dar medicii ne dau mari șanse ca puiul nostru să se facă bine… Timpul este preșios și fiecare minut contează pentru micuța noastră Margarita… Vă implor ajutați-ne să ne salvăm fetița”, sună anunțul postat de mama fetiței.

Federatia de Automobilism din RM se solidarizează cu acest caz și îndeamnă oamenii care pot ajuta să telefoneze la următoarele numere de telefon sau să transfere bani în contul de mai jos. Bani pot fi donați, de asemenea, pe site-ul www.caritate.md,  au fost strânși aproape 6 mii de USD. 

Valentin Dabija:  +373 79 211 863

Oxana Dabija: +373 79 293 352 

Cont bancar Victoriabank:

MD83VI000000223371124987 EUR

MD73VI022331210001134 MDL

Bani pot fi donați, de asemenea, pe site-ul www.caritate.md. 

Comentarii ()

Copyright © 2013-2018 Federaţia de Automobilism din Republica Moldova. Materialele de pe acest web-site pot fi reproduse numai indicând sursa: www.federatia-auto.md